onsdag 26 augusti 2009

Ny balkongbelysning

Så har vi idag (nu när det faktiskt noterbart blir mörkare på kvällen) varit och köpt belysning till balkongen, det är ingen klassiskt lampa eller sånt utan stenar som vi satt i hörnen för att lysa upp nedifrån, detta ger som ni ser inget starkr ljus, men defenetivt tillräckligt för att sitta härute även när det är mörkt, nu ska vi bara få upp en värmefläkt så kommer man även kunna sitta härute och mysa på vintern.


Så här ser belysningen ut, det är spottar som är formade som stenar, tanken är egentligen att
egentligen att stenarna ska sitta utomhus i trädgården eftersom de tål regn och kyla, därför får de passa bra på vår balkong istället, dem gör sig faktiskt rätt bra.
Vi passade även på att köpa fjärrkontroll som styr belysningen på balkongen och även till fönstret i vardagsrummet så det ser lite upplyst ut utifrån iaf.

3 kommentarer:

Linda sa...

Ser fram emot att få provsitta balkongen när vi hälsar på nästa gång, sist var de ju för varmt=)
Lite thai-mat vill jag ha också!!

Anonym sa...

Ja, du är så välkommen, hoppas att det inte är för kallt bara;) thai, sist vi åt thai var när ni var uppe så det är verkligen på tiden nu igen

Anonym sa...

Hej !
Sökte på balkonglampor och såg er sida, varför jag undrar var ni köpt lamporna som ser ut som stenar ! Vad är det för spänningsmatning ?

Hälsningar/ Georg