måndag 2 november 2009

Senaste helgen + bilder

I helgen så kom Linda, Magnus och Leia på besök. Redan runt lunch så kom de upp ungefär samtidigt som jag åkte tillbaka till jobbet från lunch.
Senare på kvällen åkte jag och Magnus till Solna och inhandlade en infravärmare till balkongen, vi köpte även med oss Thai hem som vi såklart åt på balkongen som nu var behagliga 22 grader medans det var mörkt och kallt utanför, känndes riktigt bra.

I lörags så åkte vi in till stan och det blev en riktig långdag med en ordentlig prommenad och lunch på Agaton, dyrt blev det för att vara en lunch (900:-), men det var det värt eftersom vi var så mätta så att ingen middag behövdes.

Söndag så var jag, magnus, Ella och Leia hemma ensamna medans mammorna fick lite egen tid i Solna Centrum, vi kollade på matcherna och får väl gratulera AIK till SM-guld men än viktigare var att Djurgården tog deras 3:e raka seger och får nu kvala att stanna kvar i Allsvenskan.

Min syster Jessica var också snäll att påpeka att bloggen uppdateras i dålig takt, du är alltid välkommen över dock att kika på Ella när du vill ;)

Här får du/ni dock några bilder tagna för en liten stund sen, sötast i världen va?












4 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken liten gullunge!
Ni måste vara väldigt stolta föräldrar :)

Christina sa...

Vilka härliga bilder syns att det är en riktig "go onge" mormors är klart.puss på er alla tre.Stina

Gunnel sa...

Vilken liten sötnos! Ser ut som hon liknar mamma mest... :)))

Anonym sa...

Great photo's!!
Can't wait to see you all!
xx marlous