måndag 22 augusti 2011

Invägning och försäljning

Så är det en ny vecka och en hel del har hänt under veckan
Vi börjar snabbt med invägningen som hamnade på 73,9 kilo efter att jag varit riktigt onyttig den senaste tiden, nästan som jag var innan dieten så nu gäller det att se upp, inte över 75 kilo, men nu har jag dock ätit Ben&Jerrys för första gången bland annat ;)

Pappa gick och fyllde 65 förra veckan, han har alltså blivit pensionär, eller han sa senast idag att han planerar att jobba i 3 år till minst så vi får väl se.
Det vart en liten fest på själva "dagen" för han hade en stor kräftskiva i helgen på Friiberghs Herrgård som var storslagen, fantastiskt kul människor, bra mat (såklart) liveband och sjöbastu, bubbelpool med utsikt över mälaren som vi såklart badade i. Jag och Malin fick det finaste rummet (ska lägga upp bilder senare men Malin spelar Sims 3 på den datorn nu) och vid 4 gick vi och la oss, en fest som många kommer pratat om länge.

Ytterligare en stor sak som hänt ät att vi sålt våran lägenhet.
Vi fick tyvärr inte alls vad vi ville, men vi gjorde ändå en rejäl vinst och kan gå in med handpenning på 15% på en betydligt dyrare lägenhet, tyvärr kan vi inte köpa på oss en massa nya möbler som vi hoppats på men otrolig skönt att lägenheten blev såld och att vinsten täcker upp för den nya lägenheten OCH betalar vinstskatten..

För er som inte vet så har vi köpt en nyproducerad lägenhet i Järvastaden, en 4:a på 92 M2, på våning 4 av 4, 2 badrum och genomgående med 2 balkonger och inflyttning sker redan om 2 månader!!!

Inga kommentarer: