torsdag 3 november 2011

Alldeles för lite tid

Dagarna bara rinner iväg numera, flytten är klar.. eller vi är utflyttde från den gamla och prylar står överallt i den nya lägenheten, inte mycket att se innan vi kommit till ordning så bilder från lägenheten får vänta.
Däremot så var ju Malins föräldrar uppe och hjälpte till med att måla och tapetsera vilket underlättade inflyttningen ungefär 1000 gånger, utan deras hjälp hade flytten inte alls gått så smidigt, tack.

Många kartonger är nere i källaren nu, men det står som sagt en hel del kvar, en del kan vi inte packa upp eftersom vi inte har tillräckligt med möbler och en del saker vet vi bara inte vart vi ska göra av.

Ella har fått en egen loftsäng och det går väl hyfsat, hon vaknar någon gång på natten men somnar om direkt då hon får nappen, hon vaknar tidigt däremot (runt 5-6 på morgonen) och då är det svårt att få henne att somna om vid den tiden.
Hon är även lite svår att få att somna på kvällarna, vi får ligga mellan 30 min till 1 timme hos henne innan hon komer till ro så jag ska testa lite olika sätt och se om det går bra, igår tillslut så somnade hon faktisk ensam i sin säng utan att vi låg hos henne.

Nåja, bilder kommer när allt är iordning och inflytningsfest är också planerad.

Inga kommentarer: