måndag 14 april 2008

Round and round

Det går bara runt och runt, måndagar kommer alltid tillbaka.. suck...

här kommer en sammanfattning om helgen.

Fredag kväll hände inte så mycket, vi var hemma och hade det riktigt mysigt. Jag kommer inte ihåg om det var i fredags som det var hockeyslutspel men den kollade jag på.

Lördag, så vaknade vi upp i lagom takt och lite lagom sent.Sen åkte vi till tippen för att slänga allt skit som stått och blockerat hallen vilket gjort att man fått kryssa mellan en massa skit för att ta sig fram.Efter det åkte vi till Calle och Joanna för att träffa dom (lite) men framförallt träffa deras nyfödde Gabriel, grym kille det där som kommer att bli en stjärna på hockey efter jag lärt upp honom, så om någon scout från Detroit läser detta så är Gabe ett nytt stjärnskott som ni borde drafta nu, han är redan grym på att hålla balasen i nacken :)Kalle plockade såklart fram badmintonracket och försökte skrämmas med att han var redo, det såg bra ut och kan nog bli bra dom gånger han lyckas träffa bollen.
På kvällen var vi hs Burk och drack några öl, träffade även en granne i huset som verkar skön, dags att bjuda in sig på middag snart.

Söndag, en chilldag.Kolla på film och hade det sådär lugnt som man ska ha det på söndagar, man gjorde inte för många knop lixom.Men nu är det måndag och ny arbetsvecka!

Ps. Glöm inte att rösta nu, det är bara 2 dagar kvar att rösta och 2 dagar tills matchen går av stapeln

Inga kommentarer: