måndag 5 maj 2008

Var det verkligen värt det?

Vilket sätt är bäst att förstöra 5 år av sitt och en annan persons liv?Man kanske kan erkänna en massa saker i TV för hela svenska folket?Jag pratar förstås om sanningens ögonblick igår när dåren som sitter i rutan svarar på frågor.

För er som inte kan se svenska program så är sanningens ögonblick en sorts frågesport.
Den deltagande får i förväg svara på frågor i ett lögndetektor test, sen väljs frågor ut som han eller hon måste svara på i TV. Ju fler frågor personen svarar ärligt på, desto mer pengar vinner dom.

För er som missade detta igår så var det en kille som kom till studion tillsammans med sin tjej och skulle svara på fråor, det hela skedde på deras 5-års dag.Vad kan väl inte vara en bättre present än att få reda på att killen vill att tjejen ska ha silikonbröst, att hon fått försörja honom och sen att han varit otrogen mot henne utan hennes vetskap?
Vem skulle inte vilja höra sin pojkvän bekänna sånna saker i TV på deras 5-års dag?
Killen då, han vann 75.000:- men frågan är om han tyckte att det var värt det?
Jag ska inte lägga mig andras förhållanden men om man väljer att visa upp vilken person man är på det här sättet så är det svårt att undgå.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Var ju HUR kul som helst,

eftersom hans dröm donna är, blond, sillisar och snyggast bland polarnas donner och hans nuvarande felade på alla dessa punkter var det nog värt det. Roligast var väl att hans morbror fick trösta henne.....
Fler idioter till tv!

fredo sa...

Kan iof. hålla med.. det är ju underhållning på hög nivå..