lördag 16 maj 2009

Malin och Fredrik Version 3.0

Idag firar jag och Malin 3 år tillsammans, mycket mycket har hänt sedan vi träffades på Boetonstraat 34 i Amsterdam hemma hoa Anna och Pierre.
Vi har flyttat till Sverige, köpt ny lägenhet, redan ägt 2 bilar, skaffat katt, väntar barn... ja en del har ju hänt.

Dagen idag ska vara mysig och bara handla om oss utan att vi måste göra något som känns påtvingat som att klä sig fina och gå på restaurang, eller köpa dyra presenter till varandra bara för sakens skull, så hela dagen idag handlar bara om att vi tar hand om varandra och ägnar tid tillsammans med sånt som vi känner för.

Dagen började med att vi ville titta på lite kläder och bestämde oss för att prova nya Forum Nacka. Jättestort och fint har det centrumet blivit med gott om parkeringsplats och annat.
När vi kom dit så satt Victoria Silvstedt där och blev intervjuvad också.

Hursomhelst så spenderade vi en del tid där, på vägen hem därifrån så bestämde vi oss för att stanna på Fåfängan för att fika och tänka igenom vad vi ville göra mer idag, solen strålade verkligen och det var riktigt skönt att sitta uppe på berget och se hela Djurgåden och Stockholm nedanför, tyvärr syns det inte så bra hur fint det är däruppe med kameran men ni som inte vet hur det ser ut får en liten fingervisning om det här.


Nåväl, under fikan så bestämde vi att vi skulle ha lite plockmat (vi hade redan sagt att vi skulle göra en mysig picknick hemma) så vi åkte in till Östermalms Saluhall eftersom vi aldrig handlat där tidigare och de ska som bekant ha Stockholms bästa chark och skaldjurs utbud. Det blev färska jordgubbar (hur fina som helst) och en massa frukt och grönt plus en del skagenröra från Lisa Elmqvist, vi har precis ätit varsin skagenmacka och de är helt fantastiska.

Inne i Saluhallen bestämde vi oss också för att vi skulle grilla ikväll, eftersom grillen vi fick av Krille slår ut jordfelsbrytarna hela tiden så åkte vi och köpte en bords elgrill, ska bli intressant att testa den senare ikväll. Ikväll kommer det bli grillspätt med kyckling, lökar och lite annat smått och gott tillsammans med grillade majskolvar.

2 kommentarer:

Linda sa...

Jag blir avundsjuk, ni verkar ha en mysig dag!
Kramar

fredo sa...

Jodå, den var väldigt mysig!
Det enda som var fel var elgrillen som var sämre än väntat eftersom det bara fanns ett läge med full värme och inget ställbart galler vilket gjorde att det blev lite bränt på utsidan innan det var klart på insidan...