måndag 7 juni 2010

Helgen som kom av sig

Ny arbetsvecka och måndagen går hyfsat snabbt just nu, skönt.
Helgen som gått var fullplanerad med en massa att göra, dock så blev Ella sjuk under natten till lördagen så så en hel del fick ställas in.

I fredags var det grillning hemma hos Jessica och Christer.
Eftersom Jens och Ann var i Sverige så samlades alla på kvällen och åt och drack, vi tackade lagom och kom hem i god tid för att lägga sig och få lite sömn (alla utom jag som satt uppe till 1.30 och installerade Win7 på min Vista dator eftersom Vista är heeeelt värdelöst)

På morgonen hade Ella 38,5 graders feber och en hosta som det skar i mitt hjärta varje gång hon hostade till. Även om hon var vid gott humör så grät hon till vid varje hostning just för att det gjorde så ont i halsen, stackars liten.
Detta gjorde att jag fick åka till Jimmy och Annas namngivningsfest utan familjen men med sällskap av mamma, deras otroligt fina son Winston var hur snäll och fin som helst under hela tiden.

Kvällen spenderades hemma med hopp om att Ella skulle pigga på sig då vi var bjudna till Gripenbergs för nationaldagsfirande.
Tyvärr så var Ella såklart fortfarande sjuk vilket gjorde att vi blev tvungna att tacka nej, otroligt synd då vi alla skulle kunna träffas med barn och allt, men det hade inte fungerat att ha med Ella.

Nåja, årets första färskpotatis med sill och lax avnjöts (och det var verkligen gott) på balkongen tillsammans med världens finaste familj. Efter detta så var det jordgubbar med grädde, sommaren är officiellt här!

Inga kommentarer: