lördag 11 september 2010

Lördag, fusk i diet Pga. festligheter

Idag har det fuskats med min diet, och det är inte nådigt vad jag fuskat heller, men det finns bra anledningar till det.

Dagen började med soppa och babysim, so far so good, men det är efter detta som det skitit sig.
Anledningen är att vi blivit bjudna på brunch ute på Siggesta Gård av Tanja (och Jocke).
Vi mötte upp Jocke, Tanja och Jockes föräldrar på motorvägen mot Vaxholm, via bogesund och sen 2 färjor för att ta oss ut till Siggesta Gård, för er som inte varit på Siggesta Gård så är det en aktivitetsgård, men freesbeefotboll, äventyrs minigolf, orangeri, 4H-gård, restaurang och mer.

Brunchen var fenomenalt god och den kan verkligen rekommenderas till er som vill hitta på en dagsövning. Maten var fantastiskt god och trevlig personal med skön atmosfär.


Det är skönt att Ella inte är rädd för djur, oavsett hur stora dom är.
Det här är hennes första närkontakt med ett djur av större storlek som hon klappar utan att vara rädd :)



Efter hela dagen så fick hon komma högst upp på prispallen, jag vet inte riktigt i vilken gren hon vann men jag kan tänka mig en hel del grenar hon skulle kunna vunnit.


Tack Tanja för en magisk lördag!

När vi var klara så såg jag att Gudfar Majk hade skickat ett meddelande och sa att han satt på TGI Fridays och undrade om vi hade vägarna förbi, vilket vi hade så vi bestämde oss för att åka in till stan och sluta upp med honom, anledningen var att Marion har sprungit halvmarathon idag så vi mötte henne vid mål.
Planen blev att de ska komma hem till oss nu ikväll på lite Taco, nu måste jag sluta, synden kallar och sopporna kommer allt längre och längre in i skafferiet...

1 kommentar:

christina sa...

Men hallå var tog pulverdieten
vägen? Har du gett upp? Inte för att du behöver någon jag undrar mest vad som händer. Kramis från
svärmor.