måndag 17 oktober 2011

full rulle i helgen

I helgen så har temat varit full fart, det har inte blivit mycket vila och när man blickar framåt så lär det knappast bli mindre att göra.

I fredags så kom Linda, Magnus och Leia upp för att hälsa på, de har ju inte varit uppe på länge nu så det var dags att ses.
Man märker också att Ella tycker det är superkul att träffa Leia trots att det blir lite småbråk om leksaker och annat, inget konstigt i det.

I lördags så hade vi bestämt att åka in till Underbara Barn mässan och den var ju precis som alla andra gånger man varit där, skillnaden denna gång var att jag, Kristoffer och Magnus befriade tjejerna från barnen och gick iväg för att fika, 3 öl senare och barn som precis vaknat kom tjejerna med alla dess påsar och sa att det var dags att fortsätta till hem och villa mässan som låg precis brevid.
Med facit i hand hade vi kunnat strunta i den men efter en snabb koll så bar det hemmåt och kvällen till ära så blev jag och Malin bjudna på middag, tack Linda och Magnus.

Söndag och kalas igen för Ella, det var 3:e gången som hon firades och hon har verkligen lärt sig uppskatta paket, Majk och Marion kom (eftersom Marion vägrar föda) Alex, Jess och Chili, Kristoffer, Magdalena och Maxen, Martin, Eva och Nellie och såklart Magnus, Linda och Leia.

En lugn kväll på det och några få timmars vila.. om 1,5 veckor får vi nycklarna till nya lägenheten, undra om man kanske ska börja packa snart...

Inga kommentarer: